Gezien in FD-Persoonlijk

Heldere herfstmorgen op de Neude is één van mijn nieuwste olieverfschilderijen van Utrecht. Het is een doodgewone dag. Juist dat wilde ik laten zien.

Het plein is leeg, geen kermis, geen events, geen ijsbaan. Juist daarom komen die prachtige karakteristieke panden nu zo mooi uit. Met daarachter als een trouwe wachter… De Dom.

Het lage licht met de lange schaduwen geven het effect van het najaar. De persoon die in alle rust zijn hond uitlaat zorgt voor een prachtige diepte in het schilderij.

Het is een van de drukste plekken van de stad Utrecht maar dit is net even een adempauze. Het schilderij heeft een prachtige dubbele lijst. Vanaf vandaag is het schilderij te bewonderen in de galerie op de Peperstraat 37 in Wijk bij Duurstede. De mogelijkheid bestaat ook om het schilderij thuis te passen. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Prijs 3300,- Euro inclusief BTW en lijst

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de kunstkoop regeling. Aanbetaling van €660 (20%) en vervolgens afbetalen in 12-termijnen van €220.

Contact

Kom in contact met Jan Pieter

Bent u geïnteresseerd in het schilderij? U kan met Jan Pieter in contact komen door dit formulier in te vullen. Hij gaat graag met u in gesprek.

  • Direct contact
  • Advies